Građanin sreću traži preko bare?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građanin" sreću traži "preko bare"?

Ozbiljna ponuda za fudbalera u njegovim godinama.

Ederson se povredio u utakmici četvrtog kola Lige šampiona kada su Pepovi fudbaleri putovali u Milano kako bi igrali sa Atalantom, Brazilac je zamenjen posle prvog poluvremena kada je na gol stao iskusni Klaudio Bravo.

Čileanac je potom zauzeo mesto među stativama na velikom derbiju sa Liverpulom koji je Siti izgubio sa 3:1, ali nema sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će se bivši golman Barselone preseliti na klupu po povratku svog mlađeg kolege.

Bravu ističe ugovor po kraju sezone, Siti nije pokazivao želju za produžetkom, ali navodno postoji ponuda od bratskog kluba iz MLS-a. Nju Jork Siti je zainteresovan da ponudi četvorogodišnji ugovor Čileancu, što bi Brava osiguralo do četrdesete godine.

Nema sumnje da prelaz preko bare deluje kao dobar "penzioni" plan.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.