Gotova napuljska saga svlačionice, Klop oduševio izjavom (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotova napuljska saga "svlačionice", Klop oduševio izjavom (foto)

Radovi uspešno privedeni kraju.

Preneli smo nešto ranije, Karlo Anćeloti je bio besan, jer su radovi na svlačionicama na stadionu "San Paolo" sporo tekli i postojala je bojazan da neće biti spremne za duele sa Sampdorijom u Seriji A i Liverpulom u Ligi šampiona.

Ipak, danas su radovi gotovi, a to je svojim očima video i predsednik kluba Aurelio De Laurentis.

Svlačionice su ofarbane u boje Napolija, a imaće i stolove za masažu, kao i đakuzi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tako je sve spremno za duel sa Dorijom za vikend, te je i ozvaničeno od strane lige da će se meč protiv Đenovljana odigrati na "San Paolu", a ne na "Dal'Ari", stadionu Bolonje, koji je bio alternativa u slučaju da radovi ne budu gotovi na vreme.

Jasno je i da će fudbaleri Liverpula moći u normalnim uslovima da se pripreme za meč protiv Napolija u Ligi šampiona, a harizmatični Jirgen Klo je nedavno prokomentarisao čitavu buru koja se digla u Napulju zbog svlačionica.

"Verujem dovoljno Uefi da će srediti da makar imamo da se istuširamo i gde da se presvučemo. Ne želim da pravim stvari većim nego to jesu. Dok god je teren tu, možemo da igramo. Mi samo idemo tamo i prihvatamo okolnosti", rekao je Klop.

Foto: @calcionapoli24 Twitter
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.