Gatuzo sprema kavez, da li Mesi ima ključeve?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo sprema "kavez", da li Mesi ima ključeve?

Prštaće Vezuv.

Za dva dana ponovo imao susrete Lige šampiona.

U utorak se sastaju Napoli - Barselona i Čelsi - Bajern Minhen. Italijanski mediji pišu kako Đenaro Gatuzo sprema pravi 'kavez' za Mesija na "San Paolu". Ideja stručnjaka koji zna kako da spreči protivnike da dođu do lopte, u najblažem smislu, će pokušati da zatvori kapitena Barselone.

Korijere delo Sport prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će Gatuzo fokusirati svoj tim samo na Mesija kako bi smanjio radijus njegovog kretanja, uz nadu da će to smanjiti učinak Argentinca.

Mnogi su pokušali da spreče Mesija, uglavnom sa manje uspeha.

Kapiten Barselone dolaz u Napulj posle "pokera" protiv Eibara, da li Rinov tim može zaključati omalenog čarobnjaka saznajemo u utorak uveče.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nekada Maradona, sada Mesi - magija stiže na "San Paolo"

Izvor: RTS, 25.Feb.2020, 00:02

. Napoli i Barselona u utorak se sastaju u okviru osmine finala Lige šampiona. "San Paolo" će imati čast da ponovo uživa u majstorijama jednog argentinskog čarobnjaka. Italijanski tim je na sjajan način napravio najavu za meč, podvlačeći paralelu između Maradone i Mesija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.