Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 22:27

Fajenord u četiri dana prosuo četiri boda, Liga šampiona sve dalje

Groningen odoleo četi Dika Advokata

Fajenord posustaje u trci za Ligu šampiona. Proteklog vikenda ispustio je bodove u sudaru sa Tventeom - jedva izvukao bod posle 0:2 - a večeras sličan epilog i na gostovanju Groningenu u odloženom meču - 0:0. Saberi-oduzmi, četiri izgubljena boda u svega četiri dana i zaostatak za PSV Ajdhovenom sada je već sedam bodova.

Imajući u vidu da nekadašnji šampion Evrope u naredna dva gostovanja putuje u Alkmar, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ajndhoven, jasno je da je pred četom Dika Advokata vraški težak zadatak da ostane u trci i zadrži nadu da može do druge pozicije.

Slaba je uteha navijačima kluba iz Roterdama statistika s večerašnjeg meča koja kaže da su njihovi mezimci bili dominantni, da su imali skoro 70 odsto posed lopte, odnosno da su uputili duplo više udaraca ka golu rivala. Groningen se dobro i organizovano branio i na kraju - odbranio.

U drugoj utakmici danas Viljem i Den Hag su podelili plen, tako da ostaju na istom učinku i s istim ciljevima - da se spasu ispadanja. Viljem je poveo preko Trezora sa bele tačke u 48. minutu, a konačan rezultat, takođe sa bele tačke, postavio je Pinas u 62. minutu.

EREDIVIZIJA, 21. KOLO, ODLOŽENE UTAKMICE

Sreda

Viljem II - Den Hag 1:1 (0:0)

/Trezor 48pen - Pinas 62pen/

Groningen - Fajenord 0:0

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.