EL KLASIKO: Real protiv TRADICIJE I forme ide u Barselonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 08:14

EL KLASIKO: Real protiv TRADICIJE I forme ide u Barselonu

Duel je na programu od 16 časova.

Nastavljaju mečevi španske La Lige, a od 16 ;asova igra se najzamiljivi od "El klasiko". Barselona dočekuje Real od 16 časova, ali prava je šteta zaista što što zbog pandemije korona virusa na ovom susretu neće prisustvovati navijači.

I Barselona i Real Madrid su poraženi prethodnog vikenda, pa je Real onda izgubio kod kuće od Šahtjora u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligi šampiona. Dakle, i jedni i drugi dolaze danas na El Klasiko (16.00) u lošem raspoloženju, a ko ovde izgubi - crno mu se piše. Kvota na Barselonu je 2,20, na Real 3,25, na iks 3,45, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Ovog leta su se u Barseloni desile velike promene. Pre svega, novi trener kluba je postao Ronald Kuman koji ima za zadatak da ovaj tim dovede do šampionske titule, ali i da izbori samu završnicu Lige šampiona, nakon što je prošla sezona kada su u pitanju Katalonci bila zaista loša.

Ekipa sa “Nou Kampa” je u ligi zauzela drugo mesto na tabeli, dok su u Ligi šampiona ispali u četvrtfinalu od Bajerna iz Minhena i to pošto su doživeli više nego ubedljiv poraz, pošto je taj duel završen sa rezultatom 8:2.

Dosta se pisalo o tome da će Leo Mesi napustiti klub, čak je i utisak da omaleni Argentinac nikad bliži nije bio odlasku u neku drugu ekipu, ali je na kraju ipak odlučio da ostane u Barsi i pokuša da dođe ponovo do trofeja u Ligi šampiona, što će biti izuzetno težak zadatak iako su izabranici Ronalda Kumana sjajno startovali u ovom takmičenju. Barsa je bez većih problema savladala Ferencvaroš, a taj duel je završen rezultatom 5:1.

Real je krenuo dosta dobro u ovom prvenstvu, ali je utisak da se Madriđani nalaze u velikoj krizi rezultata i to pošto su prošlog vikenda doživeli šokantan poraz na svom terenu protiv Kadiza, a onda su poraženi i u prvom kolu Lige šampiona, kada je Šahtjor mimo svih očekivanja odneo bodove iz Madrida.

Ukrajinska ekipa je imala neverovatnih 0:3 na poluvremenu ali su u nastavku izabranici Zinedina Zidana zaigrali bolje, postigli brza dva gola, i čak u sudijskoj nadoknadi stigli i do trećeg, ali je on opravdano poništen zbog ofsajd pozicije. Na sreću, Madriđani imaju još dosta vremena da poprave stvari u ovoj grupi, i bio bi zaista pravi šok za sve navijače ovog tima da ne izbore plasman u nokaut fazu.

Ne treba zanemariti podatak da Barselona još od 2017. godine nije poražena na svom terenu od Reala. Ipak, utisak je da i jedna i druga ekipa ne briljira na startu novog šampionata, a posebno se to odnosi na Real koji je vezao dva poraza u La Ligi i u Ligi šampiona i sigurno da bi novi neuspeh bio možda i previše.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KORONA OPET STIGLA: Igrač ZARAŽEN pred meč Mega - Zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020

Duel je na programu u nedelju...Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović, pred meč 4. kola ABA lige protiv Crvene zvezde, izjavio je da njegova ekipa mora da odgovori na fizičku igru protivnika i u odbrani i napadu...Duel dve ekipe koje imaju maksimalan učinak u prva tri kola regionalnog šampionata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.