Džeko: Zbog ovoga sam odbio Čelsi

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko: Zbog ovoga sam odbio Čelsi

Fudbaler Rome Edin Džeko, posle gola odluke Šahtjoru za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, izjavio je da je zbog utakmice poput jučerašnje na Olimpiku odlučio da zimus odbije unosnu ponudu Čelsija.
Napadač Bosne i Hercegovine je u 52. minutu iskoristio asistenciju Kevina Strotmana i neutralisao poraz iz Ukrajine (2:1), ali i nakon decenije doneo Romi prolaz među osam najboljih timova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Starom kontinentu.

"Nisam želeo da napustim klub u januaru zbog ovakvih utakmica. Uspeli smo da uradimo nešto što nismo prethodnih 10 godina i ponosni smo što ćemo igrati protiv velikih klubova u nastavku Lige šampiona", izjavio je Džeko posle utakmice protiv Šahtjora, a prenosi Skaj Italija.
Fudbaleri Rome će u četvrtak na žrebu dobiti jednog od rivala u četvrtfinalu zajedno sa Real Madridom, Juventusom, Mančester Sitijem, Seviljom i Liverpulom, dok se preostala dva učesnika traže posle večerašnjih revanš mečeva Bešiktaš - Bajern (0:5) i Barselona - Čelsi (1:1).
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽEKO: Odbio sam Čelsi zbog ovakvih utakmica!

Izvor: Kurir, 14.Mar.2018

Fudbaler Rome Edin DŽeko, posle gola odluke Šahtjoru za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, izjavio je da je zbog utakmice poput jučerašnje na Olimpiku odlučio da zimus odbije unosnu ponudu Čelsija.

Nastavak na Kurir...

LŠ - Više nema pravila, u petak Ševčenko odlučuje!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018

Kompletirani su svi mečevi 1/8 finala elitnog takmičenja, evo kada će se znati ko se sastaje u 1/4 finalu...Utakmicom između Barselone i Čelsija kompletirana je prva runda nokaut faze Lige šampiona, za trofej će se sada boriti osam timova...Žreb za 1/4 finale sa sobom ne nosi nikakva pravilla...Za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.