Dobre vesti za Marka Nikolića, ali raspored mu ne ide na ruku!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 19:20

Dobre vesti za Marka Nikolića, ali raspored mu ne ide na ruku!

Dramatična borba za Ligu šampiona.

Šampionat Rusije ulazi u samu završnicu, pitanje prvaka je već rešeno, Zenit je ubedljivo prvi, pa je maksimalna pažnja usmerena na borbu za drugo mesto koje takođe vodi direktno u grupnu fazu Lige šampiona.

Tu poziciju i dalje zauzima moskovska Lokomotiva koju odnedavno vodi naš Marko Nikolić, ali posle četiri uzastopna remija, značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su joj se približili Krasnodar i CSKA.

Krasnodar je danas odigrao svoju zaostalu utakmicu na gostovanju protiv Krila Sovjetov, gde je osvojio samo bod u remiju bez golova, 0:0.

Sada Krasnodar ima dva boda manje od Lokomotive, dva kola pre kraja sezone.

Međutim, Krasnodaru na ruku ide raspored do kraja sezone. Oba puta biće domaćin, i to protiv bezbrižnog Dinama iz Moskve, kao i Ahmata iz Groznog, koji je blizu opstanka u ligi.

Za to vreme, Lokomotiva će u derbiju pretposlednjeg kola sutra dočekati četvrtoplasiranu ekipu CSKA, koja trenutno ima četiri boda manje. U poslednjem kolu Lokomotiva će gostovati Uralu, a CSKA će ugostiti Tambov.

-

Zanimljivo je i da su Lokomotiva i Krasnodar oba puta ove sezone u međusobnim duelima igrali nerešeno, 1:1, pa bi u slučaju da na kraju imaju isti broj bodova, odlučivala ukupna gol razlika, a tu je Krasnodar u značajnoj prednosti od sedam više datih golova.

Dakle, ako Krasnodar do kraja iskoristi prednost domaćeg terena i dobije obe preostale utakmice, to će isto morati da učini i Lokomotiva ako želi da zadrži drugo mesto, ali neće joj biti nimalo lako imajući u vidu pomenuti raspored.

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆA POGLEDALA SREĆA: Krasnodaru samo bod, Lokomotiva gleda ka Ligi šampiona

Izvor: Kurir, 15.Jul.2020

Fudbaleri Krasnodara odigrali su u 29, kolu ruske lige meč bez golova protiv Krila Sovjetov, što su dobre vesti za tim moskovske Lokomotive koji trenira Marko Nikolić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.