ĐUKIĆ U PODGORICI: Napašćemo Budućnost!

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ U PODGORICI: Napašćemo Budućnost!

Uoči sutrašnjeg revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, trener Partizana Miroslav Đukić je nagovestio kako će igrati njegov tim protiv domaće Budućnosti.

– Očekuje nas težak meč i toga smo svi svesni. Svesni smo da je pred nama napornih 90 minuta, ali i koliko nam znači prolaz u naredno kolo, tako da ćemo dati sve da to i ostvarimo – rekao je Đukić na početku svog izlaganja u Podgorici.
Zatim je nagovestio kako će njegov tim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrati u sutrašnjem meču. Odbrana rezultata iz Beograda ne sme biti taktika.
– Ne dolazimo da se branimo, igraćemo kao da je u Beogradu bilo 0:0 – najavio je Đukić.
– Ne možemo da branimo rezultat i da mislimo da je nešto rešeno, jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa. Videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Moramo da vodimo igru i napadnemo od prvog minuta – pojasnio je šef struke Partizana.
FOTO: STARSPORT

Pred novinarima je bio i Nebojša Kosović, vezista crno-belih i reprezentativac Crne Gore.
– Žao mi je što neće biti organizovanog navijanja naših pristalica na stadionu Pod Goricom. Oni su naš 12. igrač – rekao je Kosović.
– Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali mi ne želimo da dozvolimo da rival dobije bilo kakav poklon, situaciju u kojoj može da nas ugrozi. Da bi to ostvarili moramo da delujemo svih 90 minuta kao kompaktna ekipa – istakao je Kosović.
The post ĐUKIĆ U PODGORICI: Napašćemo Budućnost! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đukić u Podgorici: Partizan se ne brani! Igramo kao da je 0:0

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2017

"Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa. Videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Moramo da vodimo igru od prvog minuta“, poručio je trener crno-belih..Fudbalere Partizana u utorak uveče u Podgorici očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.