Divna vest za navijače Barse, pada drugi najvažniji potpis!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 23:58

Divna vest za navijače Barse, pada drugi najvažniji potpis!

Najbolje moguće vesti pred nastavak Lige šampiona.

Mark Andre Ter-Štegen i Barselona su konačno postigli zajednički jezik oko novog ugovora.

Predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu je danas gostujući na televiziji BeIN sport potvrdio da će Nemac potpisati novi ugovor do 2025. godine.

Prethodnih meseci dosta se spekulisalo o Ter-Štegenovom nezadovoljstvu svojim tretmanom u katalonskom klubu. Nemac je smatrao da zaslužuje da ima daleko veću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << platu, jer poređenja radi Ivan Rakitić i Arturo Vidal imaju trostruko veća primanja od njega.

Ter-Štegen je tražio znatno povećanje plate, nije poznato koliko, ali je najvažnije za Barsine navijače da su se na kraju dogovorili.

Očekuje se da Ter-Štegen i zvanično potpiše novi ugovor nakon Lige šampiona, odnosno pre početka naredne sezone.

Nemac je u Barsu stigao leta 2014. godine iz Borusije Menhengladbah za 12 miliona evra.

Po mišljenju ogromne većine navijača Barselone, ovo je druga najbolja moguća vest oko novih ugovora, jer je samo jedan igrač važniji za tim, a to je Lionel Mesi, koji je stopirao pregovore oko produžetka saradnje.

Kako stoje stvari, Mesi ne želi da se petlja sa Bartomeuom i čeka novu garnituru koja stiže sigurno narednog leta kada su zakazani predsednički izbori.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.