Dinamo “preživeo” Trondhajm, Liga šampiona igraće se i u Pireju

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo “preživeo” Trondhajm, Liga šampiona igraće se i u Pireju

Fudbaleri zagrebačkog Dinama i Olimpijakosa plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona pošto su eliminisali Rozenborg, odnosno Krasnodar. Dinamo je, pre nedelju dana u Zagrebu bio bolji od Rozenborga sa 2:0, dok je u revanšu bilo nerešeno.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Ajaks – APOEL je 1.55. Meč se igra u sredu od 21 čas.
David Akintola je u 11. minutu doneo prednost Rozemborgu, a izjednačio je Amer Gojak u 71. minutu.
Posle ubedljive >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pobede u prvom meču od 4:0, fudbaleri Olimpijakosa su pobedili Krasnodar i u gostima – 1:2. Danil Utkin je doveo Krasnodar u vođstvo u 10. minutu, samo minut kasnije je izjednačio Jusef el Arabi, a isti igrač je doneo pobedu Olimpijakosu u 48. minutu.
U grupnu fazu Lige šampiona plasirala se i Crvena zvezda, koja je u Beogradu odigrala 1:1 sa Jang Bojsom. 
Žreb za grupnu fazu Lige šampiona zakazan je za četvrtak od 18.00.
SKENER MAXBETSPORTA Junak Vukanović, Kanjas sve “čistio”, DOKTOR Milojević


The post Dinamo “preživeo” Trondhajm, Liga šampiona igraće se i u Pireju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tadić odveo Ajaks u Ligu šampiona VIDEO

Izvor: B92, 28.Avg.2019

Fudbaleri Ajaksa plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona posle pobede nad APOEL–om na svom stadionu sa 2:0 u revanšu u Amsterdamu...Posle 0:0 na Kipru "Kopljanici" su poveli protiv APOEL – a u finišu prvog poluvremena preko Alvaresa i za prvih 45 minuta dozvolili Kipranima da samo jednom šutnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.