Deki izrasta u velikog trenera, slažu li se Delije? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 22:17

Deki izrasta u velikog trenera, slažu li se ''Delije''? (TVITOVI) (foto)

Zvezda sa Dejanom Stankovićem na klupi izgleda sve moćnije - ne samo na domaćoj, nego i na evropskoj sceni.

Naravno, olakšavajuća okolnost za Dejana Stankovića je i onaj snažan temelj koji mu je ostavio prethodnik na klupi Vladan Milojević i veliko iskustvo koje su vodeći Zvezdini igrači već stekli u Evropi, ali aktuelni šef struke srpskog šampiona je, pogotovo u ovoj grupi Lige Evrope pokazao da zna kako da pripremi ekipu za najveće izazove, da je spreman na raznovrsna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešenja kada su u pitanju formacije i uloge igrača na terenu, da oni tim ulogama odgovaraju na pravi način, a sve to prati veliko zajedništvo i sjajna atmosfera u ekipi.

Ako se tako nastavi i u drugom delu sezone, Zvezda će moći daleko da dogura u ovoj sezoni Lige Evrope.

I navijači u prvim reakcijama posle večerašnje pobede nad Gentom u Belgiji (2:0) posebno ističu odličnu taktičku pripremu utakmice od strane Dejana Stankovića i njegovog stručnog štaba.

U prilogu smo izdvojili nekoliko njihovih komentara sa Tvitera.

-

Bravo lavovi!!! 🔴⚪️🔴 #fkcz

— Dj Vlada (@BgdSchool) November 26, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.