DOŠAO JE ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Filip Mladenović potpisao trogodišnji ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 09:04

DOŠAO JE ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Filip Mladenović potpisao trogodišnji ugovor

Došao kao slobodan igrač.

Filip Mladenović se još pre nekoliko dana sve dogovorio sa čelnicima Legije iz Varšave, a juče je potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim poljskim klubom. Mladenović (28) je stigao u klub iz glavnog grada Poljske kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa čelnicima Lehije iz Gdanjska.

Legija ga je i ranije zvala, ali je 28-godišnji levi bek tada odbio transfer zbog trenera Rikarda Sa Pinta, sa kojim je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sarađivao u Crvenoj zvezdi.

Witamy w Legii! 👋

Filip Mladenović podpisał trzyletni kontrakt z Legią Warszawa ✍️ #DzieńTransferowy

Więcej ➡️ https://t.co/vIRgSTLFnR pic.twitter.com/s5I6tOjKnN

— Legia Warszawa (@LegiaWarszawa) July 1, 2020

Pošto je Portugalac pre godinu dana dobio otkaz (sad vodi Bragu), stekli su se svi uslovi da Mladenović, ipak, obuče Legijin dres i to pod komandom našeg trenera, Aleksandra Vukovića, koji je danas produžio ugovor.

Legija će gotovo izvesno osvojiti titulu prvaka Poljske, i potencijalni je rival Crvene zvezde u kasnijim kolima kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.