DINAMO NIJE DOZVOLIO IZNENAĐENJE: Šampion Hrvatske prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 20:37

DINAMO NIJE DOZVOLIO IZNENAĐENJE: Šampion Hrvatske prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Dupli trijumf.

Zagrebački Dinamo je u revanšu drugog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona sa 1:0 pobedio Omoniju u Nikoziji. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Luka Menalo u 78. minutu utakmice, a Dinamo se u treće kolo plasirao sa ukupnim skorom of 3:0 iz dvomeča.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

U prvom susretu pre nedelju dana na Maksimiru, Dinamo je slavio 2:0, golovima Lovre Majera u 65. i Kristijana Jakića u 81. minuti.

Hrvatski tim će u trećem kolu igrati protiv varšavske Legije koja je sa 2:1 bila bolja od Flore u drugom meču.

Inače, prošle godine je Crvena zvezda ispala upravo od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Lifu šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.