DELIJE, NAVALITE: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, NAVALITE: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona

U ponedeljak 16. septembra 2019. počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati na Stadionu „Rajko Mitić“, protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK CZ: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona

Izvor: B92, 15.Sep.2019

U ponedeljak 16. septembra počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje tri meča koja će Crvena zvezda odigrati u Beogradu..Srpski šampion će igrati protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa...Prodaja karata odvija se paralelno na blagajnama Stadiona "Rajko...

Nastavak na B92...

Zvezda pustila karte za LŠ u slobodnu prodaju

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 09:18

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio je da je u ponedeljak počela slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.