Čilvel završio ovu, gde ga gledamo naredne sezone?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 21:22

Čilvel završio ovu, gde ga gledamo naredne sezone?

Engleski reprezentativac ima dosta interesenata.

Lester pred sobom ima ključne utakmice u borbi za još jednim učešćem u Ligi šampiona.

Rodžersova ekipa drži četvrto mesto sa istim brojem bodova kao i Mančester Junajted sa tim da "lisice" imaju bolju gol-razliku. Lester u naredna dva kola ima dva derbija, prvo je meč sa Totenhemom a onda i Mančester Junajtedom.

Lester će imati prednost domaćeg terena, jasno da će poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolo odlučiti putnika u elitu. Plasman u LŠ ili LE može napraviti i razliku u finansijama, "lisice" imaju par traženih igrača u svojim redovima.

Možda i najtraženiji jeste Ben Čilvel. Levi bek Lestera se povezivao i sa Junajtedom, ali i sa Sitijem i Čelsijem. Mada Rodžers veruje u drugačiji ishod.

"On je igrač Lestera, igrač kojeg ne želimo da izgubimo. Ne postoji namera da se proda Čilvel a ni potrebe za novcem od njegovog transfera. Tako da poruka je jasna - Ben nije na prodaji. Vrlo jednostavno", izjavio je Rodžers za BBC.

Trener je rekao svoje, videćemo da li se Čilvel i klub slažu sa time.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je ovo najsigurniji tiket? Džesi Lingard nastavlja u prepoznatljivom ritmu (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Nekada velika nada Engleska - sada glavna internet šala...Mančester Junajted je nastavio sa dobrim partijama posle restarta...Solskjerovi puleni nemaju poraz po povratku sa korona pauze. Iako je sredinom sezone izgledalo nemoguće, "crveni đavoli" imaju sve u svojim nogama kada se priča o plasmanu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.