ČUDA SU UVEK MOGUĆA: Ako napravi PODVIG, Zvezda će značajno PROFITIRATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDA SU UVEK MOGUĆA: Ako napravi PODVIG, Zvezda će značajno PROFITIRATI!

Crveno-beli zaređali dva poraza u Ligi šampiona.

Iako su u poslednja dva meča, protiv Totenhema, doživeli isto toliko poraza, fudbaleri Crvene zvezde i dalje nisu izgubili veru u evropsko proleće.

Zato sledeći meč protiv Bajerna na stadionu "Rajko Mitić" ima donekle podjednaku važnost, kako takmičarsku tako i finansijsku, kao i onaj istorijski iz 1991. godine, kada je Zvezda preko tima iz Minhena stigla do finala KEŠ-a i ispisala istoriju, koja je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas ponos svih na Marakani.

Naime, kako "Žurnal" prenosi, u slučaju da savlada Bavarce, u kasu Crvene zvezde bi se slilo najmanje 4.000.000 evra. Pobeda u Ligi šampiona donosi 2.700.000 evropskih novčanica, plasman u nokaut fazu (šesnaestinu finala) Lige Evrope garantuje još 500.000 evra, dok bi i od prihoda ulaznica sa duel sa prvakom Bundeslige, srpski šampion inkasirao najmanje milion evra.

U slučaju ulaska među 16 najboljih tima Lige Evrope, zarada bi bila uvećana za još 1.100.000 evropskih novčanica, ali to je sada miljama daleko da bi u Zvezdi razmišljali ka tom pravcu. Zato duel sa Bajernom ne donosi igračima samo odlazak u slavu, ako se pobedi, već i pristojno popunjene džepove.

Crvena zvezda je do sada već napunila budžet ulaskom u Ligu šampiona, eliminisavši Kopenhagen i Jang Bojs, čime je bio zagarantovan bonus od 15.250.000 evra. Tome treba dodati i 2.216.000 evra na osnovu 31. mesta, od 32 učesnika na bazi desetogodišnjeg učinka u UEFA takmičenja, plus trijumf nad Olimpijakosom, koji je do sada Zvezdi već obezbedio između 24 i 25 miliona evra. Ako bi savladala Bajern, Zvezda bi premašila granicu od 30.000.000 evra, što je impozantan bilans za srpskog šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sem Smoling, supruga fudbalera Krisa.

#monthlyselfie just for @jayel_w

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 21. Мај 2014. у 6:13 PDT

Ready to shoot for the 3rd page

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 20. Мар 2014. у 5:28 PDT

And another of @emilyoharax by me. #samcookephotography info@samcookephotography.com

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 30. Нов 2013. у 5:50 PST

I did it 🙈🙈🙈🙈🙈 I'm going back lighter in a couple weeks but at least I gave it a go!

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 14. Сеп 2013. у 9:41 PDT

One of the pics from the shoot I did on Tuesday!

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 1. Авг 2013. у 8:42 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.