ČETVORICA VAN STROJA Problemi za Zvezdu pred meč u Bernu

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETVORICA VAN STROJA Problemi za Zvezdu pred meč u Bernu

Crveno-beli su na korak do Lige šampiona. Ali, mora da se prođe Jang Bojs. Pred meču u sredu od 21 čas u Bernu trener Vladn Milojević ima problema.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde na gostovanju Jang Bojsu u Bernu je 4.50. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Naime, još je ranije poznato da neće u timu biti Nemanje Milunovića i Dušana Jovančića, koji su suspendovani zbog kartona posle meča u Kopenhagenu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ligu šampiona. Roviti su El Fardu Ben i Milan Pavkov, koji najverovatnije neće biti spremni za prvi meč sa švajcarskim šampionom.
Kako piše “Sportski žurnal“, komplikacije sa povredom lista ima i Hose Antonio Kanjas, Španac koji je ovog leta na Markanu stigao iz grčkog šampiona PAOK. Ipak, iskusni vezista mogao bi da se oporavi do srede. Na mestu Dušana Jovančića mogao bi da se pomeri Mirko Ivanić, dok bi Mateo Garsija, najveće pojačanje srpskog šampiona, već u Bernu mogao da bude gurnut uu vatru. U konkurenciji za startnih 11 je i sve bolji Miloš Vulić, koji je igrama u Superligi Srbije zaslužio šansu da okusi “miris baruta” i u Evropi.
Umesto Milunovića nema dileme – zaigraće Radovan Pankov, jedan od junaka iz Kopenhagena. Napad će predvodi Ričmond Boaći, dok bi Tomane mogao da bude džoker Milojevića u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.
Ko je najskuplje pojačanje Zvezde ovog leta i šta “delije” mogu da očekuju od njega


The post ČETVORICA VAN STROJA Problemi za Zvezdu pred meč u Bernu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANJE PRED ZVEZDU Jang Bojs doveo fudbalera Kelna

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Fudbaleri Jang Bojsa biće jači protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U redove švajcarskog prvaka je došao fudbaler Kelna Frederik Sorensen.. U utorak od 21 igraju APOEL -Ajaks, a u kladionici MAxBet je kvota na pobedu gostiju 1.48.. On je došao na pozajmicu i...

Nastavak na 011vodič.com...

EKSKLUZIVNO! ŠVAJCARCI PRESEKLI: Ovo su CENE ulaznica za ISTORIJSKI meč Zvezde u Bernu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019

Crveno-beli u sredu gostuju Jang Bojsu...Fudbaleri Crvene zvezde u sredu gostuju igraju prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Tim sa Marakane je spektakularnom pobedom na penale u Kopenhagenu, obezbedio najmanje učešće u Ligi Evrope ove jeseni, dok će u Bernu pokušati da ponovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.