Bufon ljut i uplašen: Samo ne Juve, Italija nikad više!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon ljut i uplašen: "Samo ne Juve, Italija nikad više"!

Najbolji golman svih vremena strahuje od madridskog finala, a otkrio je da je povređen zbog uvreda zemljaka...

Đanluiđi Bufon je otkrio svoje razloge za odlazak iz Juventusa, ali i reprezentacije Italije.



"Otišao sam u PSŽ jer sam želeo da učestvujem u čitavom projektu i pomognem im da odrastu. Moja era u Juventusu je bila završena, ali nisu tačne priče da ima zle krvi. Pa prošle nedelje sam zvao Anjelija za dozvolu da treniram u klubu dok sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kod kuće zbog pauze"
, kaže Bufon.

On je dodao da ne želi finale PSŽ vs Juventus u Ligi šampiona.

"Samo to ne! Prvo, mnogo mi je stalo da osvojim taj trofej, ali ne bih imao snage da se radujem na račun drugova koji plaču. Ako treba da igramo protiv Juventusa, može pre finala", kaže po mnogima najbolji golman sveta svih vremena.

Što se reprezentacije tiče, povređen je.

"Zvao me je Di Bjađo za prijateljske mečeve, pristao sam iz osećaja prijateljstva, a onda su počele priče da neću da se pomerim, da mi kupe ćebe i kolica, to je bilo sramno. Onda sam se povukao, zvao me je Manćini da me pita, da li bih prihvatio poziv, ako baš bude bilo problema. Ali, neće ih biti, ostali su Donaruma, Perin, Sirigu, klinci Meret i Kranjo, dakle više me nećete videti u reprezentaciji", dodao je Điđi, razočaran u zemljake i način na koji su se mediji na Apeninima odnosili prema njemu...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.