Boginja sanja, na meti pojačanje iz Barselone?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Boginja" sanja, na meti pojačanje iz Barselone?

Navijači kluba iz Bergama odbrojavaju dane do početka nove sezone.

Naredna sezona na "Čizmi" će biti itekako posebna za Atalantu, "Orobići" će imati istorijski nastup u Ligi šampiona. Gasperinijeva četa je zauzela treće mesto ispred milanskih velikana i timova iz Rima, ali za narednu sezonu i elitu im trebaju i kvalitetna pojačanja.

Italijanski mediji pišu kako je na listi želja i Rafinja, igrač Barselone koji već ima iskustvo igranja u Seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << A.

Brazilac je januara prošle godine igrao na pozajmici u Interu, lepo se snašao tih šest meseci u dresu "Neroazura", ali čelnici sa "Meace" nisu uspeli da izdejstvuju njegov ostanak. Posle sezone stagniranja na "Kamp Nou" promena sredine je izvesna.

Kao glavni kupci se spominju Atalanta i Valensija, oba kluba mogu da ponude igranje u Ligi šampiona tako da odluka ostaje na igraču. Barselona bi prihvatila ponudu od petnaest miliona evra za fudbalera kome naredne godine ističe ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.