Bajern i Atletiko igraju uprkos koronavirusu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 17:22

Bajern i Atletiko igraju uprkos koronavirusu

Stigla i potvrda UEFA.

Utakmica Bajerna iz Minhena i Atletiko Madrida u prvom kolu Lige šampiona igraće se danas, uprkos tome što je fudbaler nemačke ekipe Serž Gnabri zaražen korona virusom, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).





"Potvrđujemo da će se Bajernova utakmica odigrati prema planu", navodi se u saopštenju.

Bajern je juče naveo da se Gnabri dobro oseća i da se nalazi u izoaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u svojoj kući, nakon što je tog dana trenirao sa ekipom.

Prema pravilima Uefa, utakmice mogu da se odigraju ako klub ima 13 raspoloživih igrača, uključujući najmanje jednog golmana.

Gnabri je prošlog utorka izgrao za reprezentaciju Nemačke protiv Švajcarske u Ligi nacija. Takodje, igrao je za Bajern u subotu, u utakmici i pobedi od 4:1 protiv Arminije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Coronavirus,   Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvak Evrope moćan na startu Lige šampiona

Izvor: B92, 21.Okt.2020

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Atletiko Madrid 4:0 u prvom kolu grupne faze Lige šampiona...Izabranici Hansija Flika na trijumfalan način započeli su odbranu titule šampiona Evrope, čime su pokazali da će i ove godine biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje...Aktuelni šampioni Evrope...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.