Babić objasnio Zvezdinu snagu: U kom god sastavu da igramo, mi pobeđujemo

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić objasnio Zvezdinu snagu: ''U kom god sastavu da igramo, mi pobeđujemo''

Zvezdin veliki izbor igrača ove sezone dolazi do punog izražaja.

Četiri dana posle istorijskog trijumfa nad Liverpulom u Ligi šampiona (2:0), Crvena zvezda je gostovala u Surdulici, gde je savladala ekipu Dinama sa 3:0.

Zvezda pred novu reprezentativnu pauzu ima skor od 15 pobeda i samo jednog remija, a posle pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nad Dinamom, štoper Srđan Babić ističe da je pobeda njegovog tim a mogla da bude i ubedljivija.

''Rezultat pokazuje da smo dobro igrali. Imali smo možda manjih problema na početku utakmice, prvih desetak minuta dok se nismo prilagodili. U tom periodu protivnik je stvorio nekoliko šansi.







Posle smo već preuzeli dominaciju, postigli smo gol i od tada je sve bilo mnogo lakše. U drugom poluvremenu smo igrali još bolje, bili smo agresivniji i stvarali smo više prilika. Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali zadavoljni smo prikazanom igrom i osvojenim bodovima'', izjavio je Babić.

Iako većine igrača koji su ostvarili pobedu nad Liverpulom danas nije bilo u ekipi, Babić naglašava da se zbog odličnog izbora igrača, odsustvo pojedinaca i ne oseća.

''Ne utiče gust raspored na nas, imamo veliki broj igrača i, što je najvažnije, svi momci podjednako dobro koriste svaku priliku koja im se ukaže. U kom god sastavu da igramo svi dajemo svoj maksimum i pobeđujemo. Naravno da će nam prijati nekoliko dana odmora pre nego što se vratimo još napornijem radu'', zaključio je Babić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAMOPOUZDANJE DODATNO RASTE Srđan Babić: Rezultat pokazuje da smo dobro igrali

Izvor: Kurir, 11.Nov.2018

Uspešnu nedelju koja je počela pobedom nad Liverpulom, crveno-beli fudbaleri završili su trijumfom od 3:0 nad Dinamom iz Vranja u 16. kolu Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.