BOLI GLAVA OD MILIONA: Evo koliko će zaraditi Zvezda ako uđe u Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 13:39

BOLI GLAVA OD MILIONA: Evo koliko će zaraditi Zvezda ako uđe u Ligu šampiona

Značajna cifra.

Ako se fudbaleri Crvene zvezde treću godinu zaredom budu plasirali u Ligu šampiona klub iz Ljutice Bogdana zaradiće 15,2 miliona evra.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid

Crveno-beli su već zaradili pola miliona, 260.000 evra za sve učesnike plus bonus za prvo kolo od 230.000 evra. Ako eliminiše Evropu tim Dejana Stankovića doneće u klub još 380.000 evra, plasman u treće kolo kvalifikacija je vredan 480.000 evra, dok se igranje u plej-ofu vrednuje sa dodatnih pet miliona evra.

Ako bi Zvezda preskočila i poslednji stepenik, onda bi dobila finansijsku injekciju “tešku” 15,25 miliona evra.

Za trijumf u grupnoj fazi dobijaće se 2.7 miliona evra, dok je bod vredan 900.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAJPCIG ISPISAO ISTORIJU! Nemci ušli u prvo polufinale Lige šampiona IKADA, Stefan Savić TRAGIČAR! VIDEO

Izvor: Kurir, 13.Avg.2020

Fudbaleri Lajpciga plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su večeras u četvrtfinalu savladali Atletiko Madrid 2:1 (0:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.