Ako Zvezda izbaci Suduvu može na…

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Zvezda izbaci Suduvu može na…

Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona može protiv Šerifa, AIK-a, Helsinkija, Škendije…

Određeni su potencijalni rivali Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona, ukoliko naravno crveno-beli eliminišu Suduvu.

U sredu će žrebom u Nionu (12 časova) srpski prvak dobiti i mogućeg rivala u 2. kolu kvalifikacija, a deluje da tim Vladana Milojevića ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trebalo da ima previše težak zadatak i na drugom od četiri stepenika ka elitnom UEFA takmičenju.

Najteži protivnici bi svakako mogli da budu AIK iz Švedske, koji prvo mora da eliminiše jermenski Ararat i Slovan iz Bratislava, kome na putu u prvom kolu stoji Sutjeska iz Nikšića. Nezgodni protivnici su i Šerif iz Moldavije, odnosno Helsinki.

Takođe moguć je i okršaj sa šampionom Makedonije – Škendijom.

Šerif (Moldavija) – Saburtalo (Gruzija)

Helsinki (Finska) – Toršavn (Farska Ostrva)

Nome Kalju (Estonija) – Škendija (Makedonija)

Slovan Bratislava (Slovačka) – Sutjeska (Crna Gora)

Ararat (Jermenija) – AIK (Švedska)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.