Ajaks ubedljivo slavio protiv Borusije Dortmund

Izvor: Beta, 19.Okt.2021, 23:58

Ajaks ubedljivo slavio protiv Borusije Dortmund

Fudbaleri Ajaksa pobedili su večeras na svom terenu Borusiju Dortmund sa ubedljivih 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.Ajaks je poveo u 11. minutu autogolom Marka Rojsa. Srpski reprezentativac Dušan Tadić je izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane i direktno gadjao gol, a lopta je na putu ka golu zakačila Marka Rojsa i promenila smer, dovoljno da završi u mreži.Drugi gol za Ajaks je postigao Dejli Blind u 25. minutu. On je precizno šutirao sa ivice šesnaesterca po zemlji i lopta je od leve stative se odbila u gol.Entoni Dos Santos je postigao treći gol za Ajaks u 57. minutu. Lopta je u šesnaestercu iskosa stigla do Brazilca koji je šutirao precizno u suprotni ugao gola.U 72. minutu Sebastijan Ale je, na asistenciju na asistenciju Dejlija Blinda, postavio konačan rezultat.Ajaks je prvi sa devet bodova, dok je Borusija druga sa šest.U četvrtom kolu ekipe će zameniti domaćinstva i sastati se na terenu Borusije.Ranije danas u istoj grupi, Sporting je u gostima pobedio Bešiktaš sa 4:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajaks ubedljivo slavio protiv Borusije Dortmund

Izvor: Danas, 20.Okt.2021, 00:16

Fudbaleri Ajaksa pobedili su večeras na svom terenu Borusiju Dortmund sa ubedljivih 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.