Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 10:40

AZIJA: Prijović igra za plasman u Ligu šampiona, Tavamba napada Miletića, Damjanović čuva lidersku poziciju

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

KIČI – LI MEN VORIORS, 11.30

(Fudbal, Hongkong 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Počinje plej-of u šampionatu Hongkonga. Aktuelni prvak je i trenutno lider, posle prve faze je osvojio 34 poena, tri više od Istern AA. Sada kreće ozbiljnija faza, ostale su samo četiri ekipe. Li Men Voriorsi su najslabiji od njih, Kiči ih je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ove sezone već pobedio kao gost sa 2:0. Tim Dejana Damjanovića je u sjajnoj formi, pobedio je na sedam uzastopnih mečeva. U prošlom kolu bio je bolji od Sautern Distrikta sa 4:1, a Damjanović je dao dva pogotka i sad je najbolji strelac lige sa 15 golova.

KINGDAO – ČONGKING, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbaleri Čongkinga su u prošlom kolu napravili ogroman poduhvat protiv Henana, stigli su do pobede posle 0:2, prve ove sezone. Samopouzdanje im je sada sigurno na visokom nivou, pa će u takvoj situaciji da im bude lakše protiv Kingdaa, ekipe koja je na prethodna tri meča osvojila samo jedan bod. Do sada su igrali četiri puta, dva puta je Čongking pobedio i dva meča su završena nerešeno. Na poslednjem njihovom susretu u septembru prošle godine bilo je 3:0 za Čongking.

INČEON – GVANGDŽU, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Stefan Mugoša i njegovi saigrači su u ogromnom problemu. Inčeon igra loše ove sezone, ostvario je samo četiri pobede posle 15 kola. Gvangdžu je u još lošijoj situaciji, poslednji je na tabeli sa 13 bodova, dva manje od Inčeona. Doduše, ima i odigranu utakmicu manje. Na poslednja tri susreta ova dva tima Gvangdžu je pobedio, ali svaki put je i primao gol. Gvangdžu je izgubio na poslednjih pet od prethodnih šest prvenstvenih utakmica, dok je Inčeon od poslednjih pet poražen samo na jednoj.

AL FUDŽAIRA – AL VAHDA, 16.00

(Fudbal, Ujedinjeni Arapski Emirati 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Utakmica kojom se zatvara prvenstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali koja nema takmičarski značaj. Al Vahda pobedom može samo da se podigne za jednu poziciju na tabeli, na sedmo mesto. Al Fudžira je porazom od Ajmana u prošlom kolu izgubila šansu da opstane u ligi, pošto i da se sada pobedom izjednači bodovno sa tim timom na tabeli, i dalje ima lošiji međusobni rezultat. Al Vahda je pobedila Al Fudžiru na četiri od poslednjih pet susreta, a oba prošlogodišnja završena su rezultatom 2:1.

AL RAED – AL TAVON, 18.20

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Može li Nemanja Miletić da zaustavi Leandra Tavambu? Saznaćemo od 18.20 časova, kada se sastaju Al Raed i Al Tavon, dva tima u vrlo dobroj formi. Miletićev Al Raed je u poslednja četiri kola osvojio 10 bodova i tako je osigurao opstanak, ali je prekasno proradio da bi se umešao u borbu za plasman u AFC kup. Al Tavon još može i do Lige šampiona, ali ne zavisi sve od njega. Tavamba je postigao 13 golova ove sezone, ali nije protiv Al Raeda. Bilo je 0:0 u prvom njihovom duelu.

DAMAK – AL ITIHAD, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Aleksandar Prijović i njegov Al Itihad i dalje se bore za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone. Sve im je otvoreno posle poraza Al Šababa u petak. Trijumfom nad „davljenikom“ Damakom preuzeli bi drugu poziciju. Međutim, Damak je u odličnoj seriji, nije izgubio na poslednjih pet utakmica i sada je blizu toga da pobegne sa pozicije koja vodi u niži rang. Osvojio je 11 bodova na pretgodnih pet mečeva. Al Itihad ga je ove sezone pobedio sa 1:0, ali je zato izgubio oba prethodna duela, identičnim rezultatom 2:1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.