Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021, 00:00

AFRIKA: Naziru se polufinalisti Lige šampiona

Pregled rezultata značajnijih utakmica dana igranih na afričkom kontinentu

BELUIZDAD – ESPERANS TUNIS 2:0 (1:0)

(Fudbal, Afrička liga šampiona)

Jedan od najvećih afričkih klubova i četvorostruki osvajač tamošnje Lige šampiona nije u formi, a potvrdilo se to i na gostovanju u Alžiru. Domaćin je slavio golovima Drauija u 35. i Sajuda u 82. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za lepu prednost pred revanš u borbi za četvrtfinale.

AL AHLI – MAMELODI 2:0 (1:0)

(Fudbal, Afrička liga šampiona)

Najtrofejniji afrički klub i aktuelni šampion kontinenta siguran je bio u prvoj utakmici četvrtfinala protiv gostiju iz Južne Afrike. Mohamed u 23. i Mohsen u 89. pogađali su za 2:0 uoči revanša za nedelju dana.

KERAMIKA KLEOPATRA – SMOUHA 1:1 (1:1)

(Fudbal, Egipat 1)

Duel timova koji se bore za treće mesto egipatske Premijer lige i plasman u Afrički kup konfederacija nije doneo pobednik, baš kao i njihov prethodni ove sezone. Ovaj put je, ipak, bilo golova, a oba su viđena u prvom poluvremenu.

VAFA – LEGON SITIS 1:0 (1:0)

(Fudbal, Gana 1)

Gosti se bore za opstanak, pa su se uoči ove utakmice nadali trećoj uzastopnoj pobedi u međusobnim duelima, ali ništa od toga. VAFA je upisala četvrtu pobedu u poslednjih pet utakmica i popela se na šesto mesto, sa šest bodova manje od vodećeg Asante Kotoka.

ŠAKUMA – MARICBURG JUNAJTED 1:0 (0:0)

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Ndabajitetva Ndlondlo golom u 68. minutu doneo je svom timu pobedu koja bi mogla da ga ostavi u Premijer diviziji Južne Afrike.

NAMUNGO – JANG AFRIKANS 0:0

(Fudbal, Tanzanija 1)

Kao i prethodna tri duela ovih timova, četvrti je takođe završen remijem. Gosti ne mogu biti zadovoljni bodom jer kaska u trci za liderom Simbom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Piramids ubedljiv u četvrtfinalu Kupa konfederacija, Asante Kotoko se sapleo i zakuvao borbu za titulu u Gani

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021

Pregled rezultata značajnijih utakmica dana igranih na afričkom kontinentu..KOTONSPORT – DŽARAF 1:0 (0:0)..(Fudbal, Kup konfederacija)..Opravdao je Kotonsport ulogu favorita i upisao minimalan trijumf na svom terenu. Lider kamerunskog šampionata je od 37. minuta imao i igrača više, kada je Kone...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.