AEK ušao u Ligu šampiona, Bajević podneo ostavku!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AEK ušao u Ligu šampiona, Bajević podneo ostavku!

Samo dan posle velikog uspeha iznenađujuća vest stiže iz Atine.

Atinski AEK je sinoć na svom terenu uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, domaćem timu je protiv Nikolićevog MOL Vidija bio dovoljan remi, 1:1, zahvaljujući trijumfu u gostima od 2:1 u Mađarskoj.

Ali, samo dan posle ovog uspeha i u jeku velikog slavlja navijača AEK-a, stigla je neočekivana vest o odlasku Dušana Bajevića iz ovog atinskog kluba.

On je prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet godina obavljao ulogu izvršnog direktora kluba, i to u najtežim trenucima, kada je AEK bio izbačen u treću ligu, svojevremeno je bio i fudbaler i trener ovog kluba, a njegovu ostavku AEK je zvanično potvrdio u saopštenju na klupskom sajtu.

''AEK objavljuje ostavku Dušana Bajevića sa funkcije izvršnog direktora, koju je obavljao od leta 2013. godine, od kada je uložio ogroman napor da ponovo izgradi tim.







On je postao ikona našeg tima koji ima 94 godine dugu istoriju, a pokazao se kao šampion u tri kategorije, kao igrač, kao trener i kao izvršni direktor.







On je najbitniji faktor u ponovonom rađanju kluba i petogodišnjem projektu u kom se AEK iz treće lige vratio u evropski fudbal. AEK poštuje Dušanovu odluku da se povuče iz ličnih razloga. Biće zauvek među najcenjenijim članovima žuto crne porodice", navodi se u saopštenju.

-

Την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ για προσωπικούς λόγους υπέβαλλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτςhttps://t.co/uBtptPorgT

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 29, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajević odveo AEK od treće lige do LŠ i rekao: Dosta je

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018

Dan nakon što je AEK izborio istorijski plasman u Ligu šampiona trijumfom u dvomeču protiv Videotona, Dušan Bajević se povukao sa mesta izvršnog direktora atinskog kluba...Dušan Bajević je veći deo svoje karijere posvetio upravo atinskom klubu. Za AEK je ovaj Mostarac igrao od 1977. do 1981....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.