Izvor: Blic, 26.Feb.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Rezultati obdukcije srpskih i libijskih stručnjaka se apsolutno poklapaju

Rezultati obdukcije dvoje srpskih državljana koji su poginuli u bombardovanju u Libiji, a koja je rađena u Srbiji, poklapaju se sa rezultatima obdukcije koju su obavili libijski stručnjaci, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić danas u Vladi Srbije.

- Obdukcija rađena ovde se poklapa sa onim što je rađeno u Libiji. Na jednom telu je reč o 11, 12 povreda i od njih jedna bila smrtonosna, ali se vidi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su nastale odjednom, kao posledica detonacije - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara i dodao da će sačekati zvaničan i konačan izvešaj Amerike da to nije posledica bombardovanja američkim bombarderima.

Ako imaju dokaze, neka ih pokažu, poručio je Vučić i najavio da će sutra u devet ujuturu imamti sastank sa ambasadorom SAD u Beogradu, Kajlom Skotom.

- Sutra ću se ponovo sastasti sa ambasadorom SAD, veoma je važno da dođemo do pune istine, ali i da ne uništimo dobar trend u odnosima sa SAD - izjavio je Vučić odgovarajući na pitanje novinara posle današnjeg sastanka sa Miloradom Dodikom, predsednikom RS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Rezultati obdukcije srpskih i libijskih stručnjaka se apsolutno poklapaju

Izvor: Blic, 26.Feb.2016

Rezultati obdukcije dvoje srpskih državljana koji su poginuli u bombardovanju u Libiji a koja je rađena u Srbiji poklapaju se sa rezultatima obdukcije koju su obavili libijski stručnjaci, rekao je danas premijer Vučić...- Obdukcija rađena ovde se poklapa sa onim što je rađeno u Libiji. Na jednom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.