Izvor: Blic, 16.Feb.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BAJKA Ovaj dečak ima nerazdvojnog drugara, divljeg VUKA, a toliko ga je pripitomio da zajedno i ovce čuvaju (VIDEO)

Kada se sklapaju prijateljstva iz srca, nije bitno koje ste boje kože, koja vam je krvna grupa, pa na posletku i da li ste čovek ili životinja. Najbolji primer toga je čudan dvojac koji nam dolazi sa pašnjaka Libije, dečak i njegov najbolji prijatelj, vuk.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEČAK PRIPITOMIO VUKA DA MU ČUVA OVCE: Napada samo u jednom slučaju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 00:35

Dečak Hamza iz Libije pripitomio je vuka i sada zajedno čuvaju ovce...Dečak je bebu vuka doneo kući, a njegov otac, razumljivo, nije bio nimalo oduševljen tom idejom...- Na početku nisam hteo dopustiti da u kući odgajamo vuka, ali vremenom sam popustio - kaže otac...Hamza i njegov vuk vremenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.