DETALjI HAPŠENjA 11 CRNOGORACA U ITALIJI: Iz Maroka u Libiju švercovali 20 tona hašiša

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2018, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALjI HAPŠENjA 11 CRNOGORACA U ITALIJI: Iz Maroka u Libiju švercovali 20 tona hašiša

Grupa je “pala” u teritorijalnim vodama Italije, 31. jula, kada je zaustavljen brod "Remus" koji je plovio pod panamskom zastavom NAKON što je pre osam dana u međunarodnoj akciji u Italiji uhapšena jedanaestočlana grupa Crnogoraca, policija je saopštila da su oni iz Maroka u Libiju pokušali da prokrijumčare ne dve nego čak 20 tona hašiša. Akcija, kojom je koordinirala Američka agencija za borbu protiv droge DEA, izvedena je poslednjeg dana jula.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ - Uhapšeni Crnogorci u Francuskoj sa 69 kilograma kokaina - U teritorijalnim vodama Italije, 31. jula zaustavljen je brod pod imenom "Remus". On je plovio pod panamskom zastavom, a sumnjalo se da krijumčari opojnu drogu hašiš - rekao je šef kriminalističke policije Crne Gore Enis Baković. - Nakon detaljnog pretresa broda, koji je trajao nekoliko dana, pronađeno je, a zatim i zaplenjeno, 20 tona opojne droge hašiš čija vrednost na ilegalnom tržištu iznosi 65 miliona evra. Svih 11 članova posade je uhapšeno i protiv njih je pokrenut postupak pred nadležnim institucijama Italije. Kada je reč o kriminalnim grupama, iz policije uveravaju da su akcijama hapšenja, koje su izvedene prethodnih dana, uspeli da spreče više od pet likvidacija.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iz Maroka u Libiju švercovali 20 tona hašiša: Detalji hapšenja 11 Crnogoraca u Italiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018

Drogu krijumčarili u brodu "Remus"..Nakon što je pre osam dana u međunarodnoj akciji u Italiji uhapšena jedanaestočlana grupa Crnogoraca, policija je saopštila da su oni iz Maroka u Libiju pokušali da prokrijumčare ne dve nego čak 20 tona hašiša. Akcija, kojom je koordinirala Američka agencija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.