Zimsko održavanje puteva Leskovčane i ove godine košta 30 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2022, 09:03

Zimsko održavanje puteva Leskovčane i ove godine košta 30 miliona dinara

Tokom zimske sezone koja počinje 15. novembra i traje do 15. marta, sve puteve na teritoriji Leskovca održavaće preduzeće AB Kop iz Vlasotinca, potvrđeno je Južnim vestiima iz JP Urbanizam i izgradnja. Kao i prethodnih godina, iz gradske kase za tu namenu biće izdvojeno 30 miliona dinara.

Četvrtu godinu zaredom tokom zimskih meseci 25 kilometara ulica i 447 kilometara opštinskih i nekategorizovanih puteva u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovcu održavaće vlasotinačko preduzeće koje se ove godine jedino prijavilo na tenderu.

Prethodnih godina smo uvek imali još po nekog od ponuđača, ove godine to nije bio slučaj. Tender je završen, prethodnih godina nije bilo većih probelema, nadamo se da će tako biti i tokom ove zime - kažu iz Direkcije.

Dodaju da je i prethodnih godina izdvajano po 30 miliona sa PDV-om, te da je uvek ostajao višak koji je vraćen u budžet.

Grad izdvaja toliko, ali se to nikada ne utroši do kraja. Poznato je već da novac koji ostane bude vraćen u budžet, tako će biti i ove godine. Najbitnije je da svi putevi budu prohodni i da ne bude nikakvih problema što se toga tiče - saopšteno je iz Direkcije.

Osim što se već ustalilo kao preduzeće koje održava leskovačke ulice, preduzeće AB Kop građanima na jugu poznato je i po tome što je izvodilo radove na rekonstrukciji ulice u centru Babušnice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.