Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2020, 22:22

Završeno redovno testiranje u tunelima kroz Grdeličku klisuru, saopšteno iz Koridora

BEOGRAD-LESKOVAC

Koridori Srbije obaveštavaju javnost da su, nakon godinu dana od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, izvršili redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“ i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka.

“Koridori Srbije su u periodu od 8. do 31. maja 2020. godine naizmenično zatvarali po jednu cev tunela „Predejane“ i „Manajle“, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bi izvršili sve provere, testiranja i servise, koji su predviđeni ugovorom sa izvođačem radova.

Tokom testiranja izvršene su provere: sistema tunelske rasvete, sistema ventilacije, dizel električnog agregata, sistema detekcije provale i kontrole pristupa, sistema automatske detekcije i dojave požara, digitalnog video sistema, SOS sistema, sistema ozvučenja, sistema kontrole kvaliteta i brzine strujanja vazduha, sistema saobraćajne signalizacije, hidrantske mreže i drugo.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na razumevanju svim putnicima koji su u pomenutom periodu imali razumevanje za izvršenje naših ugovornih i zakonskih obaveza.

Podsećanja radi, deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3 km puštena u javni saobraćaj 18. maja 2019. godine, čime je kompletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen”, navodi se u saopštenju i dodaje da “Koridori Srbije žele svim putnicima sigurnu i bezbednu vožnju!”

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.