Za novogodišnju dekoraciju i nove 3D figure Leskovčani plaćaju više od 2 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2021, 11:03

Za novogodišnju dekoraciju i nove 3D figure Leskovčani plaćaju više od 2 miliona dinara

Postavljanje novogodišnje ukrasne rasvete i novih ukrasa u Leskovcu će krenuti kroz nekoliko dana, saopštili su iz JP Direkcija i urbanizam, a kažu da će za to iz budžeta Grada biti izdvojeno 2,1 milion dinara, što je za 600.000 dinara više nego pre dve godine.

Poredjelke, trodimenzionalne kućice, pingvina, irvasa i Sneška, ali i svetlećih ukrasa na drvoredima i banderama, ove godine, kako kažu, biće postavljene i nove 3D LED figure.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << standardnih ukrasa koje smo imali prethodnih godina, ove godine će tu biti i nove 3D LED figure. Prolaz u obliku zvona, novogodišnji paketi i kugle različitih dimenzija, a biće postavljene i kočije Deda Mraza. Te figure biće postavljene na površinama koje će biti pristupačne za prilaz i fotografisanja - rekli su Direkcije i urbanizam.

Dodaju i da će kao i prethodnih godina praznično ukrašavanje vršiti preduzeće Lux koje je posao dobilo na javnom tenderu, ali i da će svetleća rasveta biti postavljena samo na glavnim gradskim ulicama.

Podsetimo, pre dve godine novogodišnji ukrasi koštali su 1,5 milion dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.