Voz udario u auto u Grdelici, povređen vozač automobila

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2021, 14:24

Voz udario u auto u Grdelici, povređen vozač automobila

Na pružnom prelazu u centru Grdelice danas prepodne voz je udario u auto, a 65-godišnjak iz okoline tog mesta, koji je bio za volanom automobila, kako kažu iz leskovačke Bolnice, ima lake povrede, koje nisu opasne po život.

65-godišnji muškarac je, kako navode iz policije u Leskovcu, u centru Grdelice automobilom prelazio preko pruge na njenom neobeleženom delu, gde nema rampe.

Došlo je do kontakta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << između voza i putničkog vozila, vozilo je totalno uništeno - kažu iz leskovačke policije.

U Bolnici u Leskovcu kažu da je vozač automobila primljen na dijagnostiku, te da ima lake telesne povrede, koje nisu opasne po život.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz kod Grdelice smrskao automobil na pružnom prelazu, vozač preživeo

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2021

Treteni voz na liniji Preševo - Niš, naleteo je danas na automobil na pružnom prelazu u samom centru Grdelice kod Leskovca i potpuno ga smrskao, a vozač S.S. (65) iz okolnog sela Tupalovce preživeo je nesreću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.