Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2022, 09:23

Više javno tužilaštvo čeka nalaz obdukcije

LESKOVAC

Više javno tužilaštvo u Leskovcu, kao stvarno i mesno nadležno, postupa po krivičnoj prijavi PU Leskovac podnete protiv B.Z, L.K. i A.Đ, zbog krivičnog dela ubistvo u saizvršilaštvu iz čl. 113. u vezi čl. 33. Krivičnog zakonika, navodi se u dogovoru dostavljenom Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress na pitanja vezana oko ubistva, kako je delo kvalifikovano, kod benzinske pumpe u Leskovcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

“Naložena je obdukcija preminulog, ali se o vremenskom okviru u kome će ista biti završena i nalaz dostavljen tužilaštvu, ne možemo izjasniti, niti vam u ovom trenutku možemo dati više informacija”, dodaje se u odgovoru.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.