Vandali polomili sve rekvizite na dečjem igralištu

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandali polomili sve rekvizite na dečjem igralištu

Deca iz sela Manojlovce kod Leskovca od pre neki dan nemaju gde da se igraju jer su za sada nepoznati vandali uništili celo igralište sa ljuljuškama, klackalicama i drugim rekvizitima.

Policija je izvršila uviđaj, a meštani očekuju da vandali budu pronađeni i kažnjeni.

To je bilo mesto okupljanja naše dece. Dečji parkić sa rekvizitima za zabavu i igru napravljen je negde pre izbora 2016.godine i taj potez je bio dobro došao jer pre toga nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << imali nikakav. Međutim, kada su pre tri dana bake i deke i roditelji s decom stigli na omiljeno mesto, zatekli su ruševine“, priča jedan od ogorčenih roditelja.

Uništavati i lomiti mobilijare i dečje rekvizite za igranje, kao da je postala moda, hir u Leskovcu. Kao i na drugim mestima, Manojlovčani sumnjaju da su to uradili oni koji više nisu deca i koji se tokom noći okupljaju na dečjem igralištu, umesto da se zabavljaju na mestima predviđenim za okupljanje mladih.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.