Upravnik leskovačkog zatvora Petronijević i njegova saradnica pozajmljivali novac iz depoa

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Nov.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravnik leskovačkog zatvora Petronijević i njegova saradnica "pozajmljivali" novac iz depoa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo posluga.

Sumnja se da su Goran Petronijević. (1962), odgovorno lice Okružnog zatvora Leskovac, i S. J. (1969), radnica u ovom zatvoru, u periodu od 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << do 2019. godine, neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.