Uhapšen direktor bolnice u Leskovcu! Policija u njegovom stanu pronašla GOMILU NOVCA od krivičnog dela?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen direktor bolnice u Leskovcu! Policija u njegovom stanu pronašla GOMILU NOVCA od krivičnog dela?

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu N. D. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

Direktor bolnice uhapšen je zbog sumnje da je menjao konkursnu dokumentaciju u javnoj nabavci za održavanje higijene kako bi favorizovao dve beogradske firme.

Uhapšena je i njegova saradnica zbog zloupotrebe službenog položaja, ali i jedan od vlasnika tih firmi iz Beograda zbog podstrekivanja krivičnog dela trgovina uticajem.

U stanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktora bolnice policija je navodno našla 22.200 evra, 3.500 franaka i 400 američkih dolara.

Akciju hapšenja sproveli su pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu i BIA.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen direktor bolnice u Leskovcu

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2019

U stanu direktora bolnice policija je našla 22.200 evra, 3.500 franaka i 400 američkih dolara Direktor Opšte bolnice u Leskovcu N. D. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, javio je danas RTS.Direktor bolnice uhapšen je zbog sumnje da je menjao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.