Uhapšen Leskovčanin zbog pokušaja ubistva

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2020, 13:21

Uhapšen Leskovčanin zbog pokušaja ubistva

Zbog sumnje da je u subotu, 5. septembra, u okolini Bojnika teško povredio dvojicu muškaraca, leskovačka policija uhapsila je osumnjičenog 56-godišnjaka.

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, kada je tokom vikenda nakon kraće svađe, motkom udario 74-godišnjeg i 2 godine mlađeg muškarca.

74-godišnjak je zadobio prelom lobanje, dok je 72-godišnji muškarac zadobio povredu šake - kažu u policiji.

Nakon 2 dana osumnjičeni R. S. je uhapšen i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva kod Bojnika

Izvor: B92, 07.Sep.2020

Leskovčanin R. S. (56) uhapšen je zbog sumnje da je pre dva dana u okolini Bojnika, nakon kraće svađe, motkom udario 74-godišnjeg i 72-godišnjeg muškarca...Prvi je zadobio prelom lobanje, a drugi povredu šake...R. S. se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju...On će uz krivičnu prijavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.