Udes kod Grabovnice, jedna osoba poginula, troje povređeno

Izvor: RTS, 15.Feb.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Grabovnice, jedna osoba poginula, troje povređeno

Jedna osoba je preminula, a tri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu od Leskovca ka Grdelici, u blizini sela Grabovnica. Do udesa došlo tokom policijske potere, nezvanično saznaje RTS.
U sudaru dva automobila povređene su tri osobe, među kojima i jedno dete koje je dobilo ogrebotine.

Vozač "golfa" star oko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trideset godina, koji je izazvao nesreću, preminuo je u bolnici.

Načelnik Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice doktor Miodraga Stojković kaže da je vozač, sa prebivalištem u Bobištu, leskovačkom prigradskom naselju, koji je dovezen sa teškim povredama i pored pokušaja reanimacije, preminuo pred samu operacije.
Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa, a, kako RTS nezvanično saznaje, do nesreće je došlo tokom policijske potere.
Pošto je dobila prijavu majke da je otac oteo sina, policija je krenula u poteru za identifikovanim vozilom marke "golf".
Usled neprilagođene brzine "golf" je udario u "reno lagunu" niških registarskih tablica koje se kretalo u suprotnom smeru.
U izjavi za RTS portparol Policijske uprave Boban Zdravković nije hteo da govori o detaljima nesreće dok se uviđaj ne završi.
Putni pravac od Leskovca ka Grdelici je nakon prekida ponovo prohodan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES U CENTRU BEOGRADA: Auto se prevrnuo posle sudara, među petoro povređenih ima i dece

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2018

Nesreća se dogodila oko 12 časova, za sada se zna samo da je došlo do sudara i da se jedan od automobila prevrnuo Na uglu Dalmatinske i Takovske ulice došlo je do teške saobraćajne nesreće. Kako se saznaje povređeno je troje dece i dve odrasle osobe!Naime, u jednim kolima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.