Udarne rupe i dalje muče Leskovčane

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jan.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne rupe i dalje muče Leskovčane

Rupe u asfaltu, kako na putu, tako i na trotoarima muče mnogobrojne građane Leskovca. Iako se udarne rupe svake godine popunjavaju, a pojedine ulice u potpunosti asfaltiraju, čini se da je njihov broj, kaže jedan od čitalaca, sve veći.

Bulevar Nikole Pašića, na samom ulazu u grad, napominje ovaj građanin, prepun je rupa koje se, kada padne kiša ili sneg, uopšte ne vide, te ih je nemoguće obići, zbog čega se oštećuju automobili. Krateri na putu, foto: B. A.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Bulevar Nikole Pašića je u toliko lošem stanju da se trudim da tuda uošte ne prolazim, jer sam upropastio kola udarajući u rupe. Najgore je kada padne kiša koja popuni rupe, pa se onda ne vidi koliko su ustvari duboke - kaže Leskovčanin.

Da je ulica u lošem stanju kaže i direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić koji napominje da bi radovi trebalo da krenu u toku 2019. godine kada je najavljen i završetak obilaznice oko Leskovca. "Popustila" i kocka, rupe i na trotoaru, foto: B. A.

Ta ulica nije u našoj nadležnosti jer je to sada deo državnog puta, ali s obzirom na to da će obilaznica oko Leskovca, u koju spada Bulevar Nikole Pašića, biti završena u toku 2019. biće sređen i sporan deo - kaže Nikolić.

Inače, Leskovčani se često žale i negoduju zbog udarnih rupa, kojih često ima kako na kolovozu, tako i na trotoarima, ali i zbog neasfaltiranih ulica.

Podsetimo, stanovnici Ulice Branka Radičevića do svojih kuća dolaze preskačući rupe i bare, a nakon konstantnih apela građana, ali i pisanja Južnih vesti o ovom problemu, ulica je ušla u program asfaltiranja za 2019. godinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.