Učenike Mlekarske škole iz Pirota na takmičenju u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenike Mlekarske škole iz Pirota na takmičenju u Leskovcu

U Leskovcu je održano regionalno takmičenje škola iz jugoistočnog dela Srbije iz preduzetništva pod nazivom “Poslovni izazov”, na kojem se okupilo 118 srednjoškolaca koji su na veoma kreativan i inovativan način prezentovali svoju poslovnu ideju vezanu za unapređenje i olakšavanje kupovine u velikim marketima.

Učenice Mlekarske škole Andrijana Nikolić i Ivana Stanojev predstavljale su svoju školu sa mentorima Natašom Marković i Jelenom Minić, i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << demonstrirali su znanje i veštine pravljenja slavske pogače i imali su priliku da vide nove ideje, oblike, proizvode iz oblasti pekarstva.

Ovo je bila izuzetna uvertira za 1.novembar i događaj koji se približava, Dan škole u okviru kojeg će biti održani „Dani hleba i sira“, saopšteno je iz ove škole.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.