Učenici Škole za tekstil i dizajn oslikavaju zidove leskovačke Autobuske stanice

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2021, 08:22

Učenici Škole za tekstil i dizajn oslikavaju zidove leskovačke Autobuske stanice

Spoljašnost Gradske autobuske stanice u Leskovcu opet će krasiti umetnička dela učenika Škole za tekstil i dizajn, a kako je direktor škole Bojan Lazarević rekao za Južne vesti, na zidovima će se naći prepoznatljive zgrade, kao i simboli Leskovca.

Zajednički projekat je, po rečima direktora Škole za tekstil i dizajn, inicirao direktor Gradske autobuske stanice Ivan Đorđević, a oslikavanje bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da bude završeno najverovatnije posle praznika.

Učenici su sa svojim profesorima počeli da ukrašaju spoljašnost Autobuske stanice. Na zidovima će se pre svega naći simboli grada. Ovo nije prva akcija koju radimo zajedno sa GAS-om i nadamo se da ćemo uspešnu saradnju nastaviti i u narednom periodu - rekao je Lazarević.

I pre nekoliko godina bila je pokrenuta slična akcija, kada su zidove Autobuske stanice krasili murali poznatih Leskovčana, ali su ubrzo ti murali uništeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.