UŽAS U LESKOVCU: Beba poginula posle pada sa zgrade, sumnja se da je majka bacila

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LESKOVCU: Beba poginula posle pada sa zgrade, sumnja se da je majka bacila

Tragedija se dogodila u Ulici Vojvode Mišića, a sumnja se da je bebu, sa terase svog stana, na pločnik četvorospratnice bacila majka (32) koja navodno ima psihičkih problema TROMESEČNA muška beba poginula je prilikom pada sa četvrtog sprata stambene zgrade u centru Leskovca. Tragedija se dogodila u Ulici vojvode Mišića, a sumnja se da je bebu, sa terase svog stana, na pločnik četvorospratnice bacila tridesetdvogodišnja majka. Potvrde ove nezvanične informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još uvek nema, a komšije pričaju da se u trenutku tragedije, nešto posle 15 časova, čuo vrisak, a zatim i jak udarac o beton.Pročitajte još: SAČEKUŠA NA DUŠANOVCU: Ubijen diler sa nanogvicom (Foto)- Čuo sam udarac, ali nisam na to obratio pažnju sve dok se ispred zgrade nisu pojavile policija i Hitna pomoć. Lično ne poznajem te ljude, ali sam ih viđao povremeno kako ulaze u zgradu. Imaju još jedno dete, staro tek nekoliko godina. Kažu da je bebu ona bacila, a ranije se pričalo da psihički nije najstabilnija od rođenja drugog deteta - rekao nam je jedan muškarac iz komšiluka.Pročitajte još: Ubio komšinicu zbog glasne muzike na slavi, ukinuta presudaNezvanično saznajemo, u stanu sa bebom i majkom, koja navodno ima psihičkih problema, u trenutku tragedije bili su i otac detata i njihova starija ćerka.- On je bio izbezumljen zbog ove tragedije. Video sam ga u suzama i kako se drži za glavu - dodaje naš sagovornik.Policija je obavila uviđaj na licu mesta. U leskovačkoj Hitnoj pomoći, koja je konstatovala smrt deteta, nisu mogli da pruže nikakve dodatne informacije. Šta se tačno desilo, pa je beba pala sa visine sa koje nije imala šansu da preživi, utvrdiće istraga. Policiji je ovaj slučaj prijavljen kao pad sa visine bebe koja je preminula na licu mesta.Inače, nedaleko od mesta tragedije nepoznata osoba fizički je nasrnula na novinara internet portala "Jugmedija" Dragana Marinkovića i pretila mu ubistvom "ako se bilo šta objavi". U ovoj redakciji kažu da je muškarac koji je istrčao iz zgrade Marinkovića uhvatio za vrat i počeo da ga davi, ali da je srećom policija brzo reagovala.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Novinar napadnut na zadatku

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2018

Dok je bio na terenu u Ulici Vojvode Mišića u Leskovcu, gde je poginula beba posle pada sa visine, napadnut je novinar i zamenik glavnog i odgovornog urednika Jugmedie Dragan Marinković, piše ovaj medij.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.