Izvor: Beta, 31.Jul.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru autobusa i dva automobila kod Predejana povredjeno najmanje 20 osoba

 U sudaru autobusa šidske registracije i dva putnička vozila stranih registracija koji se oko 15.45 časova dogodio u Grdeličkoj klisuri kod Predejana, povredjeno je najmanje 20 osoba, uglavnom dece, potvrdjeno je agenciji Beta u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice. U sudaru nema nastradalih, a o prirodi povreda putnika još nema informacija iako na prvi pogled deluje da se radi o nagnječenjima.Dežurni lekari Opšte bolnice u Leskovcu angažovani su oko pacijenata i trenutno ne mogu da daju izjave.Putnica iz autobusa Hermina Uram sedela je na prvom sedištu u autobusu, kada je osetila jak udarac."Nešto jako je puklo, autobus se zateturao, polomljena su sva stakla u njemu, nastao je opšti metež i vrisak. Bilo je velikog straha i panike, ali na sreću, nema mrtvih. Moglo je biti veoma strašno", rekla je agenciji Beta Hermina Uram.Po navodima vranjske policije, u sudaru su učestvovala vozila "audi" i "škoda" a očevici su kazali da se sudar dogodio na krivini pa je autobus propao u šanac pored puta i naslonio se na drveće.Saobraćaj na toj deonici nije obustavljen ali je stvorena velika gužva jer policija naizmenično propušta vozila. Uvidjaj je u toku. 
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru autobusa i dva automobila kod Predejana povređeno najmanje 20 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2018

U sudaru autobusa šidske registracije i dva putnička vozila stranih registracija koji se oko 15.45 časova dogodio u Grdeličkoj klisuri kod Predejana, povređeno je najmanje 20 osoba, uglavnom dece, potvrđeno je agenciji Beta u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice...U sudaru nema nastradalih,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.