U prodaji i CIVOR sirće

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji i CIVOR sirće

Toliko je kiselo da je civor, pridev je koji koriste samo Leskovčani, pomalo i zaboravljen, ali su upravo privrednici sa juga odlučili da ga ožive i naprave pravo „Civor“ sirće.

Direktor proizvodnog pogona „Paprika plus“ iz Leskovca, iz kojeg izlazi ovaj proizvod, Ivan Nikolić tvrdi da jeste najkiselije vinsko sirće na svetu, a marketinškom idejom su očigledno oduševljeni i u Udruženju preduzetnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Ma bre to se rodilo ko preduzetnik!Ako ne znate kojeje Civor- toj je mnoooogo kiselo

Posted by Olivera Jovic on Среда, 17. октобар 2018.

Zaista je civor kiselo. Mnogi koji nisu iz Leskovca možda neće razumeti o čemu pričam, ali smo se mi sa ovim proizvodom i fokusirali na naše ljude, malo starije domaćice, one koji znaju šta taj izraz zapravo znači“, ističe Nikolić.

Ime i ambalažu Civor sirćeta, koje se proizvodi u Donjoj Lokošnici, osmislio je njegov otac Dragan Nikolić.

Ako smo već odlučili da obogatimo naš asortiman proizvoda i sirćetom, bilo je logično da ono bude civor“, dodaje Ivan.

Evo šta o samom proizvodu kaže njegov idejni tvorac:



Ovaj privrednik posluje u gradu na Veternici od 2014. godine, već izvovzi prerađenu mlevenu papriku iz Donje Lokošnice za najveće markete u Srbiji, kao i začine poput bibera i belog luka u prahu, a „Civorom“ odlučuje da proširi asortiman svojih proizvoda na tržištu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.