Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2022, 17:53

U Velikom Trnjanu pronađeno beživotno telo ženske osobe

LESKOVAC

Leskovačka policija je sinoć u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće u Velikom Trnjanu pronašla beživotno telo meštanke B.S. (38) , preneli su meštani Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress.

Ovaj slučaj nam je potvrdila portparolka Policijske uprave u Leskovcu Marija Sokolović.

Telo je poslato na obdukciju, rekla nam je Sokolović i dodala da je takva procedura u ovakvim slučajevima . Posle rezultata obdukcije znaće se tačan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uzrok smrti.

Iza nesrećne žene je ostalo troje dece.

Meštane Velikog Trnjana je ovaj događaj veoma uznemirio .

Kažu da je porodica žene prijavila njen nestanak pre par dana.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Beživotno telo nestale žene pronađeno u okolini Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2022, 08:59

U leskovačkom selu Veliko Trnjane sinoć je pronađeno beživotno telo žene, potvrđeno je iz policije odakle saopštavaju da je porodica njen nestanak prijavila pre nekoliko dana.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.