Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2020, 16:34

U Leskovcu raste broj zaraženih koronom, gradonačelnik vozi biciklu, direktorka ZZJZ u SNS kampanji

LESKOVAC

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu juče je uputio 13 pacijenata pozitivnih na kortonu u leskovačku Covid bolnicu, saznaje JUGpress u ovim ustanovama.

Najveći broj je upućen kući u samoizolaciju zbog, kako nam je objašnjeno, “blage kliničke slike”.

Od jutros je JUGpressu nekoliko osoba, koje su angažovane u borbi protiv korone, javilo da se, navodno, sumnja da u Leskovcu ima više >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od dvadeset pozitivnih na današnji dan.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje “Batut” , juče ih je bilo 15 a Leskovac je bio na drugom mestu u Srbiji, iza Beograda a ispred Niša, po broju novozaraženih .

Leskovac je prvi u Srbiji po broju osoba u samoizolaciji zbog korone, na današnji dan to je 255 njih.

Niko od zvaničnika se danas, kao ni predhodnih nekoliko dana, nije oglašavao povodom korone.

Direktorka Zavoda za javno zdravlje Aleksanadra Nikolić je u petak učestvovala u predizbornoj kampanji SNS, stajala je pored štanda te stranke postavljenog ispred prodavnice “Aman” pored hotela “Perla” a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije, je danas vozio biciklu.

Dakle, ljudu bili zauzeti u predizbornoj kampanji, ko te pita za koronu.

To što je Leskovac i dalje očigledno žarište ne sprečava gradske vlasti i crkvu da sutra organizuju litiju kroz grad a zatim i svečani prijem kod gradonačelnika povodom slave grada .

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.