U Leskovcu počinje Letnja škola nauke

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2020, 12:27

U Leskovcu počinje "Letnja škola nauke"

I ove godine Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu organizuje "Letnju školu nauke", a osim u prostorijama Centra, zainteresovani će eksperimente moći da prate i onlajn. Program je namenjen deci i školarcima od 6 do 14 godina, a organizuje se od 19. do 21. avgusta.

Zbog epidemije virusa korona, smanjen je broj učesnika na ovogodišnjoj "Letnjoj školi nauke", a kako kažu u Centru, obavezno je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nošenje maski na radionicima.

U okviru letnje škole pripremili smo interaktivne i kreativne radionice iz oblasti fizike, matematike, istorije, hemije, biologije, tehnike i tehnologije. Zbog ograničenog broja dece na radionicama pozivamo sve zainteresovane da prate naš Instagram profil i prisustvuju virtuelno radionicama iz svojih domova - kažu u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju.

Prijavljivanje za aktivnosti i više informacija možete dobiti na telefon 016/214555 i mejl [email protected].

Učešće je besplatno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.