Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2020, 12:10

U Leskovcu i danas 41 osoba pozitivna, Štab za vanredne situacije ne zaseda, gradonačelnik deli ugovore

LESKOVAC

U Leskovcu i danas veliki broj potvrdjenih novozaraženih slučajeva, čak 41 osoba.

Štab za vanredne situacije grada Leskovca i dalje ne zaseda a iz kabineta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, koji je i komandant ovog štaba, novinarima su stigli pozivi za jedan masovni dogadjaj u zatvorenom , podela ugovora protivgradnim strelcima uz obavezno prisustvo nekoliko desetina osoba i čitavog kabineta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Sledi mini ekskurziju koja je organizovana radi gradonačelnikovog “obilaska radova na izgradnji mosta na kanalu Tulovske reke i završetka radova na izgradnji kanalizacione mreže u Zelenoj zoni”.

Prema rezultatima pristiglim u poslednja 24 sata iz laboratorija u Nišu na teritoriji Jablnaičkog okruga je ukupno pozitivno 67 osoba.

Od toga 41 je sa teritorije grada Leskovca, 13 osoba sa teritorije opštine Vlasotince, 8 sa teritorije opštine Medvedja , po dve osobe iz Lebana i Bojnika i jedna osoba sa teritorije opstine Crna Trava.

Stiglo je ukupno 249 rezultata, za grad Leskovac 166.

Čeka se još 149 rezultata.

Medju novopotvrdjenim slučajevima i dalje dominiraju zaposleni , njih 35 ali leskovački Zavod za javno zdravlje nastavlja da krije informacije gde su oni zaposleni kao i koliko je osoba u samoizolaciji.

Na drugom mestu su i dalje penzioneri , 16 novopotvrdjenih slučajeva, 11 je nezaposlenih, tri učenika i dva deteta.

Nema informacija iz kojih su škola učenici kao i da li su deca, kod kojih je potvrdjena korona, boravila u vrtiću.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.